Tuinman nodig? Bel ons 0498 62 77 30 of email ons.

Tuinonderhoud

Uw tuin in bekwame handen 

Het onderhoud van uw tuin uitbesteden? Laat het maar aan Tuinen Roeges over. Eenmalig of periodiek met een vaste frequentie, wij regelen het. Elk type tuin kunnen we onderhouden en we zorgen voor een specifieke verzorging voor uw gras, planten, bomen en struiken. Zo geniet u vier seizoenen lang, optimaal van uw tuin. 

Op ons kunt u rekenen 

Gemaakte afspraken worden nagekomen, zodat u steeds zeker bent van een uitstekend onderhoud. U kan ons inschakelen voor een eenmalig onderhoud, maar net zo goed komen we regelmatig langs om uw tuin een onderhoudsbeurt te geven. 

Alle soorten tuinen 

Van een kleine tuin tot een uitgestrekt landgoed en bedrijfstuinen: wij beschikken over het nodige professionele materiaal om alle mogelijke tuinen te onderhouden. Van kleine klussen als onkruid verwijderen tot het snoeien van bomen en hagen, wij zijn er voor uw tuin. Wij zijn actief in de ruime regio Eeklo en geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. 

Maak een afspraak 

Wenst u meer info of wil u een afspraak zodat we uw tuinonderhoud kunnen bespreken en/of uw tuin bekijken? Contacteer ons via het formulier. Ongetwijfeld kunnen we ook uw tuin met de nodige zorgen omringen. Samen komen we tot de perfecte tuin op maat.