Tuinman nodig? Bel ons 0498 62 77 30 of email ons.

Tuinaanleg 

Wij ontzorgen u compleet 

Bij het professioneel aanleggen van een tuin komt heel wat kijken. Wij ontzorgen u van A tot Z. Wij denken mee, leggen uw tuin naar wens aan en kunnen achteraf ook voor het onderhoud in staan. 

Van grasmat tot zwembad 

Wij zorgen ervoor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. We meten alles op, bespreken de mogelijkheden en tekenen uw tuin op maat uit. Uiteraard staan uw wensen en verwachtingen daarbij centraal. Daarbij houden we rekening met alle mogelijke factoren. Gras, de optimale beplanting, bomen, perken tot zelfs het zwembad: wij zien niets over het hoofd. De offerte die u ontvangt is steeds vrijblijvend

Thuis in uw tuin 

Het inzaaien van uw gazon, het leggen van grasmatten en het voorzien van beplanting: wij hebben het in de groene vingers. Wij nemen zowel bestaande tuinen onder handen, maar ook het volledig uittekenen vanaf een blanco blad is mogelijk. Wij zorgen voor advies, maar u kunt uw tuinproject ook volledig aan ons overlaten. 

Terrasaanleg & meer

Wij zorgen voor uw terras

Een fraai terras laten aanleggen volgens de regels van de kunst? Dat realiseren we voor u. Samen met onze partners nemen we uw terras onder handen en zorgen we voor een piekfijne oplevering

Daarbij coƶrdineren we de werken, volgen we ze op en garanderen we een geweldig eindresultaat. Uiteraard staan we steeds voor u klaar bij vragen. 

Meer dan enkel terrassen 

We mogen dan thuis zijn in terrassen, ook verharde paden, grindpaadjes en meer behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen deze voorzien in het tuinplan en deze ook effectief leggen. Daarbij maken we steeds gebruik van kwalitatieve materialen en indien nodig doen we beroep op professionele partners. 

Samen de mogelijkheden bekijken? Wenst u samen de mogelijkheden van een nieuw terras of andere verhardingen in uw tuin te bespreken? Wij luisteren graag naar uw wensen en maken een vrijblijvende offerte op maat op. 

Maak een afspraak 

Wenst u meer info of wil u een afspraak zodat we uw plannen kunnen bespreken en/of uw tuin bekijken? Contacteer ons via het formulier. Ongetwijfeld kunnen we ook uw tuinaanleg verzorgen. Samen komen we tot de perfecte tuin op maat.